Vaalit

Lähde ehdolle edustajistovaaleihin!

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit järjestetään jälleen syksyllä. Jatkamme viime vaaleissa perustamallamme listalla Itä-Suomen Vihreä Vasemmisto. Ylioppilaskunnassa meille tärkeää on voimakas edunvalvonta niin kampuskaupunkien, yliopiston kuin SYL:nkin suuntaan.

Vaadimme elämiseen riittävää perustuloa, koska olemme väsyneitä opiskelijan toimeentulon heikentämiseen alati kiristyvillä opintopisterajauksilla ja velaksi elämiseen. Vaadimme opiskelijaystävällisiä kaupunkeja, joissa on toimiva opiskelijahintainen julkinen liikenne, hyvät pyöräilyreitit ja riittävästi kohtuuhintaisia asuntoja. Vaadimme yliopistoa, joka keskittyy opiskelijoiden hyvinvoinnin lisäämiseen joustavilla opiskelumahdollisuuksilla ja laadukkailla tukipalveluilla.

Seuraava vaaleihin liittyvä kokous 19.9. 18:00 Itä-Suomen Vasemmistonuorten toimistolla osoitteessa Koulukatu 39 A 36. Samalla viikolla meidät tapaat vaalistarteissa Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa. Pyrimme saamaan kasaan kattavan listan niin alueellisesti kuin koulutusaloittainkin ja jatkamaan Vasemmisto-opiskelijoiden valtakunnallista voittokulkua.

Mikäli kiinnostuit, täytä alla oleva sähköinen lomake.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s